ONK Paasraces Assen uitgesteld

De Paasraces, die zouden meetellen voor het ONK wegrace van de KNMV, kunnen op zaterdag 30 maart en maandag 1 april 2013 geen doorgang vinden. Ook de extra training en de KNMV Motorsportpromotiedag van vrijdag 29 maart zijn afgelast.

De organisator HAMOVE, de KNMV en het TT Circuit Assen hebben gezamenlijk deze beslissing genomen en werden daartoe gedwongen door de aanhoudende te koude weersomstandigheden. Diverse weersverwachtingen voor komend weekend gaan uit van ’s nachts lichte vorst en overdag maxima van 4-6 graden. Onder deze omstandigheid is het in technisch en medisch opzicht niet verantwoord om een veilig wegrace-evenement te organiseren.

De ONK wegraces van het paasweekend worden verplaatst naar zaterdag 7 en zondag 8 september 2013. De KNMV Motorsportpromotiedag en de vrije trainingen voor het ONK worden verplaatst naar vrijdag 6 september.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.