Ook Belgische motorsport komt weer op gang

Circuits in België zijn weer geopend om op te trainen! Dat melden de Vlaamse en Waalse motorsportbond. Wedstrijden houden is – net als in Nederland – nog niet toegestaan. Trainen kan bovendien louter onder de door de bonden bepaalde veiligheidsmaatregelen die getroffen zijn vanwege de coronapandemie, zo wordt extra benadrukt.

Wanneer er weer wedstrijden gereden kunnen worden, is nog niet duidelijk. Deze week vergaderen de bonden hierover met de veiligheidsraad, waarna ze meer duidelijkheid hopen te hebben en kunnen bieden.

Aangeraden wordt de websites van de circuits in de gaten te houden voor meer informatie over de heropening van banen, inschrijven en welke veiligheidsmaatregelen gelden. Dit zal namelijk in de eerste plaats via de circuitwebsites gecommuniceerd worden, melden de beide bonden.

In realiteit zullen wellicht nog niet alle banen ook echt open zijn, omdat dit ook afhankelijk is van provinciale en lokale toelatingen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL