Safety Car? Safety Bike!

BMW levert al jaren vol trots de Safety Car voor de MotoGP en de Duitsers hebben zonet de auto voor komend seizoen onthuld: een met toeters en bellen volgehangen BMW M4. Mooi hoor, zo’n vierwieler, maar wat moeten we daar mee?

Tijdens het openen van de persbijlage ontdekten we echter ook bovenstaand kanon. Ah, kijk, daar hebben we wél wat mee! We zien een S1000RR die is behangen met allerlei opties. De reverse quickshifter, HP-voetsteps en andere HP-lekkernijen, begerenswaardige hendels en lichtgewicht koolstofvezel kuipwerk. Oftewel carbon. Het is een van de twee motoren die altijd vóór het GP-circus uitrijden om de baan vrij te maken. Mooi spul, toch?

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.