maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Sportgala nomineert Van den Goorbergh

Deze week is tijdens het Sportgala de winnaar van de titel Sportman van het Jaar bekend gemaakt. Hoewel hij het zelf nog niet zo zag zitten –hij wilde liever eerst wereldkampioen worden- kwam Max Verstappen de eretitel toe. Natuurlijk gunnen we hem deze eer,  maar we  zouden ook graag bijvoorbeeld Jeffrey Herlings verkozen zien worden. Eerder vroegen we de NOS | NOC*NSF of dit er nog in zit. Dit jaar in ieder geval niet. Maar er is wel nog hoop voor een andere motorsportman!

En die man is Jurgen van den Goorbergh. In Breda doen ze het namelijk nog gewoon een keer over. Tijdens het Sportgala in Breda kiezen ze zélf een sportman. En daar is Jurgen van den Goorbergh voor genomineerd. Dit jaar wordt al voor de 26 keer het Sportgala georganiseerd, dit keer op vrijdag 10 februari 2017 in het Chassé Theater. Live kijken kan later hier. Van den Goorbergh de prijs gunnen en hem een handje helpen door op hem te stemmen, kan hier.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen