Sportgala nomineert Van den Goorbergh

Deze week is tijdens het Sportgala de winnaar van de titel Sportman van het Jaar bekend gemaakt. Hoewel hij het zelf nog niet zo zag zitten –hij wilde liever eerst wereldkampioen worden- kwam Max Verstappen de eretitel toe. Natuurlijk gunnen we hem deze eer,  maar we  zouden ook graag bijvoorbeeld Jeffrey Herlings verkozen zien worden. Eerder vroegen we de NOS | NOC*NSF of dit er nog in zit. Dit jaar in ieder geval niet. Maar er is wel nog hoop voor een andere motorsportman!

En die man is Jurgen van den Goorbergh. In Breda doen ze het namelijk nog gewoon een keer over. Tijdens het Sportgala in Breda kiezen ze zélf een sportman. En daar is Jurgen van den Goorbergh voor genomineerd. Dit jaar wordt al voor de 26 keer het Sportgala georganiseerd, dit keer op vrijdag 10 februari 2017 in het Chassé Theater. Live kijken kan later hier. Van den Goorbergh de prijs gunnen en hem een handje helpen door op hem te stemmen, kan hier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.