donderdag 8 juni 2023

Sprintraces maakt MotoGP dit seizoen nog spannender

Vrijdag trainen, zaterdag ook nog even en kwalificeren, en dan op zondag lekker racen. Tot afgelopen seizoen was een MotoGP-weekeinde vrij overzichtelijk en dat is komend jaar ook zo. Maar wel compleet anders, met als grootste nieuwkomer de sprintrace op zaterdagmiddag. Fotografie: 2Snap Hopelijk meer show en hopelijk vooral meer toeschouwers, dat is in het kort waarom er dit jaar sprintraces debuteren in het MotoGP-kampioenschap. En dat is hard nodig, want de in...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

2 Reacties

  1. Ik kom niet alleen voor de MotoGP naar het circuit. Ik wil alle GP klassen zien! En wel op 1 dag. De Red bulle rookies en evt. andere klassen sluiten altijd mooi de dag af, waardoor er ook een betere spreiding van et vertrekkende publiek komt.
    Een tweede Rossi zal niet snel opstaan, zorg voor spannende races en mak inhaalcties mogelijk. Bovendien jagen de sprintraces de koste voor iedereen weer omhoog, extra slijtage! Extra benzine, banden etc. Niet handig die nieuwe opzet.

  2. Ik ga altijd met mijn zoon en nog 20 kennissen op zondag vroeg naar Assen. Hoofdtribune kaarten 2 x €140 . 1 overnachting vdvalk €200.00 en dan nog alle biertjes en hamburgers. Is altijd super gezellig. Als nu de warming up to 3 en 2 nu ook nog weg word gehaald word het steeds minder op de zondag. Dat MotoGP f1 Superbike ed allemaal op streamingsdiensten zit trekt ook minder kijkers. Mvgr Alex van Geest

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image