13 C
Nederland
vrijdag 19 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ten Kate Racing nog niet in Assen

De WK Superbike-ronde op het TT Circuit Assen komend weekend komt nog iets te vroeg voor het Yamaha-debuut van Ten Kate Racing. Het team uit Nieuwleusen is altijd voor het hoogste gegaan en daarbij hoort een goede voorbereiding.

De tijd tussen de overeenkomst met Yamaha en de SBK-race in Assen is te kort geweest om optimaal geprepareerd aan de start te komen. Ronald ten Kate: ‘We rijden nog niet in Assen en Imola. We willen niet half aan de start komen, we rijden niet voor de vijfde plaats.’ 

De ambitie van het team sluit aan bij die van rijder Loris Baz: ‘Ik heb nu al een paar seizoenen elk jaar op een andere motor gereden, ik kan me snel aanpassen. Ik kom dit jaar zeker op het podium!’ Teammanager Kervin Bos: ‘We gaan ons inzetten om zo snel mogelijk op de grid te staan. Daarbij worden we geholpen door Yamaha, want Yamaha is heel open in het delen van de data.’

Meer over Ten Kate en Yamaha in het nummer van MOTO73 dat morgen uitkomt.

Foto: redactie MOTO73

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen