13 C
Nederland
donderdag 18 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Veertienjarige motorracer Hugo Millán overlijdt na ongeluk op Aragon

Verschrikkelijk nieuws vanuit Spanje, de pas veertienjarige Spaanse motorrijder Hugo Millán is zondag om het leven gekomen tijdens de European Talent Cup op het Circuit Motorland Aragon.

De Spanjaard, die als een groot talent beschouwd werd, kwam dertien ronden van het einde in een grote groep ten val met zijn Honda NSF 250R. Toen hij probeerde de baan te verlaten, kon de Pool Oleg Pawelec hem niet meer ontwijken en reed hij met volle kracht over Millán heen. Hij bleef roerloos liggen en werd per helikopter naar het ziekenhuis in Zaragoza gevlogen, waar de dokters hem niet meer konden redden. De race en de overige competities werden vervolgens afgelast.

,,Het is met grote droefenis dat we moeten aankondigen dat Hugo Millán ons verlaten heeft. We zullen je glimlach, je grote hart en je professionaliteit altijd blijven herinneren. Rust in vrede, Hugo”, was de boodschap van zijn team Cuna de Campeones. Millán stond tweede in het algemeen klassement van de European Talent Cup.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen