Vroeg naar de Gamma Racing Day

Natuurlijk ben je aanstaande zondag op het TT Circuit want gratis naar de Gamma Racing Day wil iedereen. Helaas zit er toch een klein nadeeltje aan dit verder prachtige evenement want de motorraces staan ditmaal wel erg vroeg op het programma…

De zondag begint om 8:45 uur met de warming-up van de TTXGP. Een kwartier later start de Dutch Supersport, gevolgd door het Dutch Superbike. Rond de klok van 11.00 uur staan er een aantal demonstraties, met Jasper Iwema en Moto2-coureur Scott Redding, op het programma. Daarna is het hoogste tijd voor de zijspannen (11.25 uur) en de TTXGP-race (12.05 uur).

Na nog een demonstratie om 12.40 uur is het gedaan met de motorfietsen en nemen de auto’s de rest van het programma voor hun rekening. Ook aardig maar anders… Surf voor meer informatie én voor gratis kaarten naar www.gammaracingday.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.