13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vroeg naar de Gamma Racing Day

Natuurlijk ben je aanstaande zondag op het TT Circuit want gratis naar de Gamma Racing Day wil iedereen. Helaas zit er toch een klein nadeeltje aan dit verder prachtige evenement want de motorraces staan ditmaal wel erg vroeg op het programma…

De zondag begint om 8:45 uur met de warming-up van de TTXGP. Een kwartier later start de Dutch Supersport, gevolgd door het Dutch Superbike. Rond de klok van 11.00 uur staan er een aantal demonstraties, met Jasper Iwema en Moto2-coureur Scott Redding, op het programma. Daarna is het hoogste tijd voor de zijspannen (11.25 uur) en de TTXGP-race (12.05 uur).

Na nog een demonstratie om 12.40 uur is het gedaan met de motorfietsen en nemen de auto’s de rest van het programma voor hun rekening. Ook aardig maar anders… Surf voor meer informatie én voor gratis kaarten naar www.gammaracingday.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelMV slaat vleugels uit
Volgend artikelProtestrit tegen APK

Gerelateerde artikelen