MV slaat vleugels uit

Nu het met MV eigenlijk wel prima gaat, is het concern van plan z’n stempel op de motorwereld wat uit te breiden. Hiervoor richt het merk de pijlen op Zuid-Afrika. Daarvoor is onlangs een deal gesloten met de Cayenne Group, die de distributie voor zijn rekening neemt.

Commercieel directeur Umberto Uccelli: “De motormarkt in Zuid-Afrika evolueert zeer snel en de interesse in MV groeit. Om hierop in te spelen hebben we op zeer korte termijn een overeenkomst gesloten met de Cayenne Group.”

Het hoofdkwartier van de Cayenne Group is alvast goed gelegen, zijnde aan het Kyalami-circuit, dicht bij Johannesburg en zijn 3,5 miljoen inwoners. Hierna volgt snel een dealer in Durban, ook goed voor drie miljoen inwoners.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?