13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MV slaat vleugels uit

Nu het met MV eigenlijk wel prima gaat, is het concern van plan z’n stempel op de motorwereld wat uit te breiden. Hiervoor richt het merk de pijlen op Zuid-Afrika. Daarvoor is onlangs een deal gesloten met de Cayenne Group, die de distributie voor zijn rekening neemt.

Commercieel directeur Umberto Uccelli: “De motormarkt in Zuid-Afrika evolueert zeer snel en de interesse in MV groeit. Om hierop in te spelen hebben we op zeer korte termijn een overeenkomst gesloten met de Cayenne Group.”

Het hoofdkwartier van de Cayenne Group is alvast goed gelegen, zijnde aan het Kyalami-circuit, dicht bij Johannesburg en zijn 3,5 miljoen inwoners. Hierna volgt snel een dealer in Durban, ook goed voor drie miljoen inwoners.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen