woensdag 28 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Triotest Honda NT1100 vs Kawasaki Versys 1000 vs Yamaha Tracer 9

Fotografie: Jarno Van Osch De keuze bij de sportieve toermotoren is reuze. Van een beginners A2-motorfiets tot 160 pk uitbrakende toermonsters. Bij de Japanners kun je zelfs kiezen uit een twee-, drie- of viercilinder. De Honda NT1100, met zijn Africa Twin-twin, daagt de triple Tracer 9 en de zeemzoete Kawasaki-viercilinder uit in een rechtstreekse triotest. Hoe verschillend zijn deze drie machines, die ‘sportief toeren’ ieder op hun eigen manier aanpakken?...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Het is jammer dat jullie de dct zo subjectief beoordelen. In de d stand schakelt ie inderdaad snel op, maar dat kan het blok prima trekken. Ik heb zelf ook een dct (africa twin), ik gebruik altijd de manuele stand. Ik heb nog nooit mee gemaakt dat ie in de manuele stand vanzelf terug schakelt tenzij ik zo laag in de toeren kwam dat ie anders af zou slaan. Als ik uit een bocht in de 3 onder uit de toeren volgas accelereer schakelt ie niet terug, nooit. Dus in de manuele stand heb je wel degelijk 100% controle, alleen zal ie niet af slaan, maar waarom zou je dat ook willen.

Reacties zijn gesloten.