zondag 19 mei 2024

10 extra kamers voor KouwePotenToer XXL Noorwegen!

We wisten het. Jarenlang waren onze korte op-en-neer trips naar Engeland en Schotland een groot succes. Velen hadden eind september-begin oktober echt nog zin in een pure motorrijtrip. En toen kwam dat verrekte virus. Maar onze KPT XXL naar Noorwegen bewijst dubbeldwars: voor een lekker stuk rijden ‘in den vreemde’ zijn we nog steeds te porren.

Laatste 10 kamers € 655,- per persoon! Boeken op ticketpoint.nl/kptxxl

Wat een cruiseferry niet teweeg kan brengen. In plaats van een dag saai sturen over snelwegen, ben je met Holland Norway Lines vanuit Emden – net over de grens bij Groningen – al na een nachtje varen al in Noorwegen. Zo begon het idee van een nieuwe KouwePotenTocht XXL, een vijfdaagse trip naar Noorwegen met mooie routes en een goed hotel. 25 Kamers kregen we van Straand Hotel in Vrådal. Binnen vier uur waren die weg. We kregen meer kamers, die ook zo geboekt waren. Inmiddels zijn 56 kamers en hebben we nog 10 kamers met twee eenpersoonsbedden extra gekregen – de laatste! Maar… die zijn wel duurder.

Wie wil moet snel zijn

Om de prijs nog een beetje in het redelijke te houden hebben we het volgende arrangement: tweepersoons binnenhut op de cruiseferry MS Romantika, tweepersoonskamer in het Straand Hotel, 2x ontbijt en diner aan boord en 2x ontbijt en diner in het hotel: € 655,- per persoon. Vertrek op vrijdag 29 september, einde rit op dinsdag 3 oktober.

Straand Hotel

Vrådal ligt lekker centraal in de provincie Telemark. De rit van de ferry naar het Straand Hotel is al tranentrekkend mooi. Het hotel zelf positioneert zich als ‘Hotel voor Petrolheads’. In het weekeinde dat wij er zijn, is er ook een meeting van klassieke autorijders. Maken we die ook eens mee. Straand Hotel heeft een website – hubriding.no – vol routes die door de eigenaar – motorrijder – zelf zijn uitgezet. Daar maken wij natuurlijk zwaar gebruik van!

Laatste 10 kamers € 655,- per persoon! Boeken op ticketpoint.nl/kptxxl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

3 Reacties

  1. Beste, Ik heb op het journaal en andere nieuwsbronnen gelezen dat die boot uit de vaart is genomen wegens te hoge kosten vanuit Emden, kun je dan nog wel deze reis boeken, gaat ie nog wel door ? Gr, Dion

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen