13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

11 & 12 mei: proefrijden met een Yamaha MT

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei organiseert Yamaha Motor Nederland voor de vierde keer de Yamaha MT Tour. Op beide dagen kun je van 10:00 tot en met 17:00 uur een uitgebreide proefrit maken op de aanwezige 2019 MT-modellen. En als je niet gaat voor het proefrijden, kun je altijd een boom opzetten met andere MT-rijders. Geen MT-rijder, zelfs geen eigenaar van een Yamaha? Ook dan ben je op beide dagen van harte welkom op het terrein van Yamaha Motor Europe in Schiphol-Rijk.

De Mooiste Yamaha MT van Nederland

Behalve proefrijden kun je ook meedoen aan de verkiezing De mooiste Yamaha MT van Nederland. Rijdt je MT als een dweil, luister dan naar het verhaal van de mannen van HK Suspension. Dan leer je hoe je zelf je vering perfect kunt afstellen. Meer workshops geven de technici van Yamaha. Verder staat de speciale MT Tour promotruck te pronken bij Yamaha. En mogelijk ben je in de markt voor nieuwe kleding. Inspiratie genoeg in de Yamaha MT Riding Gear Lifestyle & Apparel collectie. Overigens serveert Yamaha de snacks en drinks.

Vooral aanmelden

Voor meer info, check yamaha-www.motor.nl of geef door dat je van de partij bent op het aanmeldingsformulier. Deelnemen kost niets. Ga je voor een proefrit, raadt Yamaha wel aan om je vooraf even aan te melden.

2019 MT Tour – locatie, data en tijdschema

Yamaha Motor Europe – Koolhovenlaan 101 – 1119 NC Schiphol-Rijk
Zaterdag 11 mei 2019 – 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag 12 mei 2019 – 10:00 t/m 17:00 uur

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen