11 & 12 mei: proefrijden met een Yamaha MT

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei organiseert Yamaha Motor Nederland voor de vierde keer de Yamaha MT Tour. Op beide dagen kun je van 10:00 tot en met 17:00 uur een uitgebreide proefrit maken op de aanwezige 2019 MT-modellen. En als je niet gaat voor het proefrijden, kun je altijd een boom opzetten met andere MT-rijders. Geen MT-rijder, zelfs geen eigenaar van een Yamaha? Ook dan ben je op beide dagen van harte welkom op het terrein van Yamaha Motor Europe in Schiphol-Rijk.

De Mooiste Yamaha MT van Nederland

Behalve proefrijden kun je ook meedoen aan de verkiezing De mooiste Yamaha MT van Nederland. Rijdt je MT als een dweil, luister dan naar het verhaal van de mannen van HK Suspension. Dan leer je hoe je zelf je vering perfect kunt afstellen. Meer workshops geven de technici van Yamaha. Verder staat de speciale MT Tour promotruck te pronken bij Yamaha. En mogelijk ben je in de markt voor nieuwe kleding. Inspiratie genoeg in de Yamaha MT Riding Gear Lifestyle & Apparel collectie. Overigens serveert Yamaha de snacks en drinks.

Vooral aanmelden

Voor meer info, check yamaha-motor.nl of geef door dat je van de partij bent op het aanmeldingsformulier. Deelnemen kost niets. Ga je voor een proefrit, raadt Yamaha wel aan om je vooraf even aan te melden.

2019 MT Tour – locatie, data en tijdschema

Yamaha Motor Europe – Koolhovenlaan 101 – 1119 NC Schiphol-Rijk
Zaterdag 11 mei 2019 – 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag 12 mei 2019 – 10:00 t/m 17:00 uur

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?