18 & 19 mei: Mega MotorTreffen: wij zoeken vrijwilligers

Een evenement als het Mega MotorTreffen kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Om ons motorfeest in goede banen te leiden, hebben we veel mensen nodig. Denk niet te licht over het werk dat tijdens het event verricht moet worden. Het is verantwoordelijk, secuur ook en als het druk is voor de kassa moet je stressbestendig zijn. Soms moet je autoriteit uitstralen wanneer een meningsverschillen moet worden opgelost. Dus oplossingsgericht zijn strekt ook tot aanbeveling. Kortom: het is best wel aanpezen gedurende die twee dagen.

Wil jij ons op 18 en 19 mei – of één van beide dagen – nog steeds helpen? Vul onderstaand formulier dan zo volledig mogelijk in. In het formulier kun je aangeven wat je het liefste doet tijdens het Mega MotorTreffen. Maar in plaats van 1 mag je gerust ook meerdere voorkeuren aangeven. En na afloop van het Mega MotorTreffen kiezen we weer een datum voor onze jaarlijkse vrijwilligers bijeenkomst!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?