zaterdag 20 april 2024

18 & 19 mei: Mega MotorTreffen: wij zoeken vrijwilligers

Een evenement als het Mega MotorTreffen kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Om ons motorfeest in goede banen te leiden, hebben we veel mensen nodig. Denk niet te licht over het werk dat tijdens het event verricht moet worden. Het is verantwoordelijk, secuur ook en als het druk is voor de kassa moet je stressbestendig zijn. Soms moet je autoriteit uitstralen wanneer een meningsverschillen moet worden opgelost. Dus oplossingsgericht zijn strekt ook tot aanbeveling. Kortom: het is best wel aanpezen gedurende die twee dagen.

Wil jij ons op 18 en 19 mei – of één van beide dagen – nog steeds helpen? Vul onderstaand formulier dan zo volledig mogelijk in. In het formulier kun je aangeven wat je het liefste doet tijdens het Mega MotorTreffen. Maar in plaats van 1 mag je gerust ook meerdere voorkeuren aangeven. En na afloop van het Mega MotorTreffen kiezen we weer een datum voor onze jaarlijkse vrijwilligers bijeenkomst!

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen