20 jaar THAT Motorreizen – programma ’18 online

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Het reizenprogramma ‘18 is vanaf nu online op de volledig vernieuwde website: www.thatmotorreizen.nl. Met meer dan 60 reisbestemmingen, reiken het Europese toergebied van de Noorse Fjorden tot de witte kalkeilanden van Kroatië en van Schotse Highlands tot het Zuid-Spaanse Andalusië.

Nieuwe items en bestemmingen voor 2018:

  1. 1. Harzgebergte: 4 dagen individuele reis >>> lees meer…
  2. 2. Alpenchallenge 4.0: Jubileumtour voor de echte THAT-diehards >>> lees meer…
  3. 3. GPS Training: voor Garmin- en TomTom-gebruikers met niemand minder dan MR GPS – Hans Vaessen >>> lees meer…
  4. 4. Schotland: de beide Schotlandtours zijn uitgebreid met een extra tourdag >>> lees meer…
  5. 5. Noorwegen: het programma naar Noorwegen is uitgebreid met de Royal Fjord Norway tour, een 10-daagse trip met overnachting in luxe viersterrenhotels >>> lees meer…
  6. 6. Groepsreis Bayerischer Wald: 7 dagen naar de zuidoost hoek van Duitsland met een bezoek aan o.a. Tsjechië en Oostenrijk >>> lees meer…
  7. 7. Groepsreis Canarische Eilanden (Tenerife-Gran Canaria-Gomera): een perfecte bestemming om de winter te overbruggen. Vermoedelijke tourdatum: midden december 2018.

Contactgegevens:
THAT Motortours
Aretsbosweg 6
6351 JN Bocholtz
Tel: +31-(0)45-5444219
Web: www.thatmotorreizen.nl
Email: info@thatmotorreizen.nl 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?