woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

20 jaar THAT Motorreizen – programma ’18 online

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Het reizenprogramma ‘18 is vanaf nu online op de volledig vernieuwde website: www.thatmotorreizen.nl. Met meer dan 60 reisbestemmingen, reiken het Europese toergebied van de Noorse Fjorden tot de witte kalkeilanden van Kroatië en van Schotse Highlands tot het Zuid-Spaanse Andalusië.

Nieuwe items en bestemmingen voor 2018:

  1. 1. Harzgebergte: 4 dagen individuele reis >>> lees meer…
  2. 2. Alpenchallenge 4.0: Jubileumtour voor de echte THAT-diehards >>> lees meer…
  3. 3. GPS Training: voor Garmin- en TomTom-gebruikers met niemand minder dan MR GPS – Hans Vaessen >>> lees meer…
  4. 4. Schotland: de beide Schotlandtours zijn uitgebreid met een extra tourdag >>> lees meer…
  5. 5. Noorwegen: het programma naar Noorwegen is uitgebreid met de Royal Fjord Norway tour, een 10-daagse trip met overnachting in luxe viersterrenhotels >>> lees meer…
  6. 6. Groepsreis Bayerischer Wald: 7 dagen naar de zuidoost hoek van Duitsland met een bezoek aan o.a. Tsjechië en Oostenrijk >>> lees meer…
  7. 7. Groepsreis Canarische Eilanden (Tenerife-Gran Canaria-Gomera): een perfecte bestemming om de winter te overbruggen. Vermoedelijke tourdatum: midden december 2018.

Contactgegevens:
THAT Motortours
Aretsbosweg 6
6351 JN Bocholtz
Tel: +31-(0)45-5444219
Web: www.thatmotorreizen.nl
Email: info@thatmotorreizen.nl 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen