dinsdag 16 april 2024

2019 enduro’s Husqvarna onthuld

Husqvarna maakt het twijfelkonten lastig. De reeks 2019-enduro’s bestaat uit maar liefst zeven verschillende modellen. De Oostenrijkse Zweden behouden de kenmerkende wit-blauwe kleurstelling. Husqvarna heeft de WP Xplor 48 voorvork en de DCC achterdemper aangepakt. Zowel voor als achter staan de enduro’s harder afgeveerd. Dat levert meer bodemspeling op.

Nu te koop
De modellen gaan grotendeels ongewijzigd het nieuwe seizoen in, maar de TX125 en TE150 hebben een vernieuwde koppeling. De rest van de modellen doet het met een ander koppelingsdeksel. Dat moet minder snel blank zijn geschuurd. Alle modellen hebben een frisse bestickering. De nieuwe enduro’s staan al deze maand in de showrooms. Bekijk alle mdoellen hun specificaties hier.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen