maandag 28 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kawasaki neemt Ninja H2R mee naar Promotor Mega MotorTreffen

We krijgen er geen genoeg van. De meest buitennissige, bijzondere, vreemde en eigenlijk ook onzinnige motor van het laatste decennium gaat met Kawasaki mee naar de Expo Haarlemmermeer, nabij Haarlem. De Ninja H2R blijft in alles een onderwerp van gesprek.

BESTEL JE TICKET ONLINE

Het echte nieuws is er natuurlijk al lang vanaf, maar dat maakt de Kawasaki Ninja H2R niet minder bijzonder. Bij z’n introductie, alweer drie jaar geleden, liet ie de motorwereld wel even stuiteren van schrik. In z’n meest oorlogszuchtige toestand is de motor goed voor 300 pk.

Mooi moment om nog eens stil te staan bij de introductie van deze waanzinnige motor in maart 2015.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen