Kawasaki neemt Ninja H2R mee naar Promotor Mega MotorTreffen

We krijgen er geen genoeg van. De meest buitennissige, bijzondere, vreemde en eigenlijk ook onzinnige motor van het laatste decennium gaat met Kawasaki mee naar de Expo Haarlemmermeer, nabij Haarlem. De Ninja H2R blijft in alles een onderwerp van gesprek.

BESTEL JE TICKET ONLINE

Het echte nieuws is er natuurlijk al lang vanaf, maar dat maakt de Kawasaki Ninja H2R niet minder bijzonder. Bij z’n introductie, alweer drie jaar geleden, liet ie de motorwereld wel even stuiteren van schrik. In z’n meest oorlogszuchtige toestand is de motor goed voor 300 pk.

Mooi moment om nog eens stil te staan bij de introductie van deze waanzinnige motor in maart 2015.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?