vrijdag 24 maart 2023

2023 Triumph Roadsters en Triumph Rockets krijgen nieuwe kleuren

Het mag dan pas mei zijn, maar weet je wat dat betekent? Het is tijd voor de 2023 nieuwe modellen! De huidige versies die je hier ziet zijn allemaal vrij recent, dus het is waarschijnlijk geen verrassing dat de 2023 veranderingen alleen lak en graphics lijken te zijn.

Matt Baja Orange is geen Tangerine Orange, en dat is de nieuwe tint oranje die mooi genoeg is om in 2023 door het designteam van Triumph te worden gebruikt op zowel de Speed Triple 1200 RS als de Trident 660. In het geval van de 2023 Triumph Speed Triple 1200 RS wordt het oranje geaccentueerd door Silver Ice en Graphite RS-graphics. Het koolstofvezel voorspatbord is op zichzelf natuurlijk al een welkom visueel accent.

Gelimiteerde Suzuki GSX-S950 R voor Frankrijk

De 2023 Trident 660 is er ook in een Matt Baja Orange-kleurstelling, deze keer afgezet met een Storm Grey Triumph logo-graphics op de tank. Ook hier is er net genoeg oranje om spannend te zijn, maar niet zo veel dat het te veel van het goede is. Het is een moeilijke opdracht, maar het ontwerpteam van Triumph is hier goed in geslaagd.

In Rocket-land krijgt de 2023 Triumph Rocket 3 GT een prachtig, glanzend Carnival Red en Sapphire Black-kleurenschema, compleet met, handgeschilderde zilveren details. Rood en zwart zijn dikke maatjes, en dat komt hier goed tot zijn recht, vooral door de toevoeging van die kleine zilveren details als je goed oplet.

Fans van zwarte motorfietsen hebben ook genoeg om enthousiast over te zijn over het 2023 Triumph-gamma. De 2023 Triumph Street Triple 765 RS is verkrijgbaar in Carbon Black, terwijl de 2023 Triumph Street Triple 765 R verkrijgbaar is in Matt Carbon Black. (Matt-kleuren zien er altijd iets gemener uit, toch?) Tot slot is de 2023 Triumph Rocket 3 R er niet alleen in Sapphire Black, maar ook in een prachtige Matt Silver Ice, als je op zoek bent naar iets stemmigers.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image