woensdag 19 juni 2024

25.000 abonnees voor YouTube-kanaal van MotorNL

We vieren een klein feestje hier op de redactie van MotorNL in Hilversum. Afgelopen week heeft ons YouTube-kanaal namelijk de magische grens van 25.000 abonnees bereikt. Al sinds 2014 produceren we op ons kanaal zeer uiteenlopende motorvideo’s, van tests tot aan mooie reportages. En met gevolg, MotorNL is op YouTube intussen uitgegroeid tot het grootste professionele motorvideoplatform van Nederland met meer dan 450 video’s en miljoenen weergaven per jaar. Terecht feest dus. Wij willen hierbij al onze volgers bedanken en we hopen dat we nog vele jaren mooie motorvideo’s voor jullie mogen blijven maken!

Heb je geen idee waar we het over hebben? Dan ben jij vast nog niet geabonneerd op ons YouTube-kanaal en mis je de leukste video’s. Klik hier om naar ons kanaal te gaan en druk op ‘abonneren.’ Dan mis je nooit meer een video.

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen