maandag 27 mei 2024

27, 28 & 29 mei: Ducati Club Race Race

Ducati fanaten opgelet. Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 mei kun je je hart ophalen op de gewijde grond van het TT Circuit van Assen tijdens de Ducati Club Race. Georganiseerd door Ducati Club Nederland staat de Ducati Club Race dit jaar weer garant voor drie dagen motorracespektakel. Als lid van de Motor.NL Riders Club betaal je geen €15, maar slechts €7,50 voor een kaartje. Daarmee krijg je toegang krijgt tot alle trainingen, kwalificaties en races. In de open paddock kun je je ogen uitkijken naar alle (klassieke) techniek.

Troy Bayliss is de special guest tijdens de Ducati Club Races 2022.

Special guest

Ook deze editie is er weer een bijzondere gast uit de racehistorie van het Italiaanse merk. Niemand minder dan Troy Bayliss is dit jaar te gast. De Australische motorcoureur won drie keer het World Superbike Championship, telkens op een Ducati. In 2001, 2006 en 2008 werd Troy kampioen op respectievelijk een 998, 999 en een 1098. Op zondag de 29e is Bayliss aanwezig voor de prijsuitreiking, interview, fotomoment en een signeersessie. Heb je een t-shirt, pet, helm of kuipdeel waar je graag de krabbel van Troy Bayliss op zou zien? Sla je slag en kom naar de DCN (Ducati Club Nederland) tent op zondag. Daarna laat Troy ook nog even zien hoe snel hij anno 2022 nog is tijdens een paar demonstratieronden.

Leden van de Motor.nl Riders Club kunnen meedoen aan een winactie voor een VIP arrangement voor de Ducati Clubraces inclusief een meet & greet met Troy Bayliss en toegang tot de Super VIP ruimte in de starttoren vanwaar je het hele circuit kunt overzien. En we geven elke maand een fantastische prijs weg. Klik hier voor meer info over onze winacties.

Met 13 raceklassen voor ieder wat wils

De Ducati Club Race bevat dertien raceklassen. Naast de klassen voor diverse types Ducatis verschijnen ook klassiekers, eencilinders, zijspannen, en snerpende tweetakt-racers aan de start. Die motoren zijn niet allemaal ‘made in Italy’. Zo is er voor ieder wat wils. Het weekend is opgebouwd volgens de oude vertrouwde structuur van trainingen op vrijdag, kwalificaties op zaterdag en de races op zondag.

Kom in de tent!

In de DCN tent kun je tijdens het weekend terecht voor meer vermaak naast het racen. Laverda Club Nederland en Benelli Club Nederland zijn bijvoorbeeld aanwezig met een stand. Ook kun je kijken naar een expositie van bijzondere motoren en is er op zaterdag een gezellige paddockparty vanaf 20.30 uur. En nog veel meer! Kortom, de Ducati Club Race is een prachtig motorevent dat je niet wilt missen.

Wordt lid van de Motor.NL Riders Club en pak 7,50 korting aan de kassa en geniet daarnaast van nog veel meer motorvoordeel en kortingsacties op onder andere events, cursussen en kleding.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen