donderdag 9 mei 2024

29e Haringrit motortoertocht in Biervliet op Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag, 9 mei 2024, organiseert de Motor Vrienden Biervliet de 29e editie van de Haringrit. De inschrijving voor deze motortoertocht start van 9.00 tot 12:00 uur op de markt in Biervliet. Deelnamekosten zijn € 7,- per motorrijder en € 9,- met duo, inclusief een consumptie. Routes zijn beschikbaar voor navigatiesystemen en GSM, en er is een beperkte uitgave van de routebeschrijving in tekstvorm.

De rit omvat twee delen met een totale lengte van ongeveer 180 kilometer, en een pauze in Biervliet voor voedsel en entertainment, inclusief een live band na afloop. Biervliet ligt circa 15 km van Terneuzen en is bereikbaar met tijdelijke bewegwijzering. Parkeren is mogelijk in de Tuin- en Havenstraat.

Meer informatie
Website: www.mvbiervliet.com
E-mail: MVBiervliet@zeelandnet.nl
Facebookpagina: https://www.facebook.com/mvbiervliet/events

Afbeelding: Facebook MV Biervliet

Yamaha organiseert de Experience Days 2024

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen