30 april in het teken van grasbaanrace in Eenrum

Grass Track op de snelle 625 m lange grasbaan van Eenrum naast de WK langbaan op 20 augustus.Het gaat hierbij om een nieuwe opzet van het ONK grasbaanrace. Alle Nederlandse grasbaan toppers staan aan de start. In de ONK Specials doen 15 rijders mee en 2 reserve rijders die afkomstig zijn uit de Specials Nationale klasse 1 en 2 uit de tussenstand.

Bij de ONK zijspannen rijden 10 combinatie en zijn 2 combinaties reserve. Bij een nieuwe opzet hoort ook een passende website, www.dutchopengrasstrack.nl en natuurlijk een passende Facebook pagina. Op deze media vind je de laatste ontwikkelingen over de evenementen, rijders, organisatoren en meer. In het Dutch Open Grass Track kampioenschap komen de volgende klassen aan de start :

– ONK special senioren

– ONK zijspannen

– ONK 125cc special

– NK Short track ST1

– NK Short track ST2

Entreeprijzen:

Vanaf 16 jaar € 15,00

12 t/m 16 jaar € 5,00

t/m 11 jaar gratis

MC Eenrum leden € 12,50

Kinderen van leden tot 18 jaar gratis

Parkeren en programma boekje gratis

13.00 uur

Opening evenement/rijders voorstelling

Vanwege het tijdstip in het jaar zal parkeren in het dorp plaats vinden.

Kassa’s zijn te vinden aan de JJ Willingenstraat, Uilkenstraat en Aagstweg.

Dit weekend is er geen mogelijkheid tot kamperen.

Het laatste nieuws kunt u vinden op onze Facebook pagina of www.mceenrum.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?