ABUS IONUS 1190: Stijlvol ontwerp, optimale beveiliging

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Het ABUS IONUS 1190 kettingslot bestaat uit een 11 mm dikke vierkantketting met een speciaal gehard stalen slothuis. De textielhoes om de ketting voorkomt lakschade aan het voertuig. Bij grof geweld biedt de gehard stalen ketting en slothuis samen met de speciale vergrendeling optimale bescherming tegen betonschaar, hamer en zaag. Binnen in het speciaal gehard stalen slothuis zit de ABUS Plus cilinder welke optimale bescherming biedt tegen intelligente kraakmethodes, zoals picking.

Het kettingslot IONUS 1190 is uitermate geschikt om motorfietsen, scooters en quarts vast te zetten aan de vaste wereld. Het slot wordt geleverd met twee sleutels waarvan één met LED-verlichting voor een vergroot bedieningsgemak in het donker. Vanzelfsprekend beschikt de IONUS 1190 over de meest recente ART4**** goedkeuring (MBT4188) en wordt dus door verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd.

De IONUS 1190 is per direct leverbaar bij uw tweewielspecialist in lengtes van 120 en 150 cm.

Adviesverkoopprijs (April 2015):
IONUS 1190/120 EUR 99,95 incl. BTW.
IONUS 1190/150 EUR 109,95 incl. BTW.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?