donderdag 29 februari 2024

ABUS IONUS 1190: Stijlvol ontwerp, optimale beveiliging

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Het ABUS IONUS 1190 kettingslot bestaat uit een 11 mm dikke vierkantketting met een speciaal gehard stalen slothuis. De textielhoes om de ketting voorkomt lakschade aan het voertuig. Bij grof geweld biedt de gehard stalen ketting en slothuis samen met de speciale vergrendeling optimale bescherming tegen betonschaar, hamer en zaag. Binnen in het speciaal gehard stalen slothuis zit de ABUS Plus cilinder welke optimale bescherming biedt tegen intelligente kraakmethodes, zoals picking.

Het kettingslot IONUS 1190 is uitermate geschikt om motorfietsen, scooters en quarts vast te zetten aan de vaste wereld. Het slot wordt geleverd met twee sleutels waarvan één met LED-verlichting voor een vergroot bedieningsgemak in het donker. Vanzelfsprekend beschikt de IONUS 1190 over de meest recente ART4**** goedkeuring (MBT4188) en wordt dus door verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd.

De IONUS 1190 is per direct leverbaar bij uw tweewielspecialist in lengtes van 120 en 150 cm.

Adviesverkoopprijs (April 2015):
IONUS 1190/120 EUR 99,95 incl. BTW.
IONUS 1190/150 EUR 109,95 incl. BTW.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen