maandag 27 maart 2023

App vergelijkt hellingshoeken in bochten en verbetert je rijtechniek

Het in München gevestigde bedrijf x-log heeft een nieuwe functie voor zijn kurvX-app geïntroduceerd: map4app. Met deze functie kunnen sportieve motorrijders hun gereden route vergelijken met de gereden hellingshoeken in bochten. De nieuwe functie zal vanaf april 2023 als gratis update beschikbaar zijn.

QJ Motor 1000 RR: de superbike die we niet hadden verwacht!

Wanneer de ritgegevens worden opgehaald via de speciale trackfunctie van de kurvX-app, worden de rijgegevens (hellingshoek/tijd) weergegeven in combinatie met de ritgegevens (geodata). De bochtige gedeelten van de gereden route zijn met kleuren gemarkeerd. Door relevante reeksen bochten te selecteren, krijg je een snel overzicht van zijn of haar gereden hellingshoeken in deze bochten. Als je op een bepaald segment van een bepaalde bocht tikt, krijg je gedetailleerde informatie over het verloop van de hellingshoek en de tijd.

Voor de implementatie van de nieuwe app-functie worden de rijgegevens niet meer op de smartphone opgeslagen, maar in de cloud verwerkt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image