Aprilia Tuono V4 wint prijs ‘Best Standard Bike’.

De erkenning voor de Aprilia Tuono V4 komt uit de Verenigde Staten

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is de Aprilia Tuono door Cycle World Magazine  gekozen als beste standaard motor. De coolste zelfs, zo luidt het citaat dat de jury toevoegde aan de prijsuitreiking ‘Best Standard Bike’ van 2018.

Volgens de jury van Cycle World Magazine kent Aprilia Tuono V4 1100 RR een extreme veelzijdigheid met ongeëvenaarde prestaties. Daarbij technologie van het hoogste niveau gekoppeld aan een hoog niveau van comfort voor zowel berijder als passagier. Daarnaast biedt de motor altijd volop plezier op de openbare weg. Op al deze specs kwam de Aprilia als beste uit de bus en wint-ie het van de concurrentie.

Het is toch wel een grote erkenning dat een belangrijke motormarkt als de USA deze Aprilia beloont als de leukste motor om mee te rijden.

Bekijk hier een Promotor lezerstest met de Aprilia Tuono

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?