donderdag 25 april 2024

Aprilia Tuono V4 wint prijs ‘Best Standard Bike’.

De erkenning voor de Aprilia Tuono V4 komt uit de Verenigde Staten

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is de Aprilia Tuono door Cycle World Magazine  gekozen als beste standaard motor. De coolste zelfs, zo luidt het citaat dat de jury toevoegde aan de prijsuitreiking ‘Best Standard Bike’ van 2018.

Volgens de jury van Cycle World Magazine kent Aprilia Tuono V4 1100 RR een extreme veelzijdigheid met ongeëvenaarde prestaties. Daarbij technologie van het hoogste niveau gekoppeld aan een hoog niveau van comfort voor zowel berijder als passagier. Daarnaast biedt de motor altijd volop plezier op de openbare weg. Op al deze specs kwam de Aprilia als beste uit de bus en wint-ie het van de concurrentie.

Het is toch wel een grote erkenning dat een belangrijke motormarkt als de USA deze Aprilia beloont als de leukste motor om mee te rijden.

Bekijk hier een Promotor lezerstest met de Aprilia Tuono

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen