Arai RX-7 GP Isle of Man 2014

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Arai is onlosmakelijk verbonden met de Isle of Man TT races. In het verleden reden grote namen zoals recordhouder Joey Dunlop, Philip McCallen en Steve Hislop met het Japanse merk. De band tussen Arai en de legendarische Isle of Man TT races wordt in 2014 wederom onderstreept door de gelimiteerde oplage van de Arai RX-7 GP IOM 2014.

Design By Drudi
Het design van de nieuwe helm is afkomstig van ontwerper Aldo Drudi. Wanneer je het design tot in detail bekijkt komen specifieke kenmerken van het beroemde eiland tot leven. Zo is er een lay-out van de beroemde Mountain Course en de Manx benaming voor het eiland Man terug te vinden; Ellan Vannin. Daarnaast is het ‘triskelion’ logo (zoals op de vlag van het eiland Man) net als het officiële TT logo zichtbaar. Kortom, een verzameling aan details die de helm tot een collectors item maken.  

Todays heroes
Nog steeds vertrouwen grote namen op de veiligheid van Arai tijdens de Isle of Man TT races. Negenvoudig TT winnaar Bruce Anstey en de Australische Cameron Donald vertrouwen op het Japanse merk, net als de snelste nieuwkomer van 2013 Joshua Brookes. Ian Hutchinson wist in 2010 als enige alle vijf de races waarin hij uitkwam te winnen en ook hij deed dit met een Arai.

Maten en prijzen
De Arai RX-7 GP Isle of Man 2014 komt in een gelimiteerde oplage in de maten XS – XXL. De adviesverkoopprijs bedraagt €1099,- inclusief BTW. Voor meer informatie of de dichtstbijzijnde Arai dealer kijkt u op www.arai.nl.

Check ook eens www.facebook.com/hocopartsnews, de Facebook pagina van Hoco Parts. ‘Like’ deze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?