Arai RX-7V Isle of Man 2018 Limited Edition nu leverbaar

De exclusieve AraiIsle of Man‘ helm is opnieuw ontworpen door de Italiaanse topdesigner Aldo Drudi.

Voor de tiende keer is de Italiaanse ontwerper Aldo Drudi verantwoordelijk voor de exclusieve Arai Isle of Man Edition. De helm is te koop bij een aantal exclusieve Arai dealers en kost €1.099,-.

Het opntwerp dat Aldo Drudi heeft bedacht, is gebruikt op het topmodel uit de Arai collectie: de RX-7V. Dit is de helm waarmee alle toprijders van Arai (o.a. Rea, Vinales, Pedrosa, vd Mark, Bendsneijder) het circuit op gaan.

De helm wordt geproduceerd in een zeer beperkte oplage.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?