dinsdag 16 juli 2024

Arie Molenaar Motors maakt zich klaar voor spectaculaire week

Vanaf dinsdag 13 juni maken Arie Molenaar Motors én Molenaar Motors BMW zich klaar voor een spectaculaire week. We openen onze deuren voor een grote Pre-Sale, die duurt tot zaterdag 17 juni. Het is dé kans voor motorliefhebbers om flinke kortingen te scoren op kleding en geselecteerde motoren. Met minimaal 20% korting op alle kledingvoorraad en hoge kortingen op motoren belooft het een geweldige week te worden.

Terwijl de klanten genieten van de Pre-Sale, maakt Arie Molenaar Motors zich op voor de jaarlijkse Open Dag op zaterdag 17 juni. Het is al de 24e keer dat we dit evenement organiseren, en we zijn vastbesloten om er weer iets speciaals van te maken. De Open Dag gaat gepaard met een spektakeldag, waarbij bezoekers kunnen genieten van diverse activiteiten en attracties.

Op het buitenterrein is er van alles te beleven. Er is een KTM Proefrijden-evenement, waar mensen de kans krijgen om op een KTM-motor te rijden. Daarnaast is er een KTM STREET ROADSHOW waar bezoekers meer te weten kunnen komen over de nieuwste KTM-modellen. Rijschool van Bemmel werkt samen met Arie Molenaar Motors om “Try the Bike” proefritten aan te bieden, zodat mensen de sensatie van het rijden op een motor kunnen ervaren.

Er zijn ook verschillende stands van bekende merken aanwezig. Damen Motorkleding biedt op maat gemaakte en aangepaste motorkleding aan, terwijl Route 66 motorreizen presenteert. Dainese is aanwezig met informatie en aanbiedingen over D-Air Airbag vesten, en Barracuda toont stijlvolle Italiaans design motoraccessoires. Andere exposanten zijn onder meer Noizezz met op maat gemaakte gehoorbescherming, Combi Motors met motorverzekeringen, en SP Connect met smartphonebevestigingen voor motoren. Voor de kinderen is er zelfs een springkussen.

In de showroom worden bezoekers verwelkomd met hoge kortingen op geselecteerde motoren. Daarnaast kunnen ze profiteren van minimaal 20% korting op alle kleding in de “IJsselsteinse Motorbeurs Motorkleding OUTLET”, waarbij alles weg moet. Er zijn spectaculaire kortingen op helmen, kleding en accessoires. Specialistische merken zoals Arai, Nolan, Dainese, Sena en Cardo zijn aanwezig in de kledingshop.

Voor liefhebbers van BMW-motoren is er ook genoeg te beleven. Op het buitenterrein kunnen ze de BMW CE 04 uitproberen en bij de BMW showroom zijn er actieprijzen op geselecteerde modellen. Bovendien zijn er kortingen op BMW-kleding, BMW Care-producten en communicatiesystemen.

Naast de vele kortingen en activiteiten is er ook ruimte voor plezier en gezelligheid. Arie Molenaar Motors zorgt ervoor dat de koffie altijd klaarstaat en de BBQ’s worden aangestoken.

Lees hier meer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen