Ben jij klaar voor de Husqvarna 701 Enduro Offroad Experience?

Onder begeleiding en in samenwerking met Offroad specialist Toine van Dijk, organiseert Husqvarna Motorcycles Nederland een 701 Offroad Experience op 16 juni aanstaande voor eigenaren van de Husqvarna 701 Enduro.

Deze compleet verzorgde dag is bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde 701 Enduro rijders.

Het doel van deze 701 Offroad Experience dag is om jou te laten ervaren waartoe de Husqvarna 701 Enduro allemaal in staat is, zodat jij het meeste uit je 701 Enduro kan halen.

Husqvarna 701 Offroad Experience agenda:

09:30     Ontvangst met koffie bij Eetcafe Zomerhof

              (Maastrichterweg 2, Valkenswaard)

10:00     Korte toelichting door Toine van Dijk

10:15     Start deel 1 route Offroad Experience 

12:30     Lunch 

13:30     Start deel 2 route Offroad Experience

16:00     Einde Husqvarna Offroad Experience dag

Wil jij deze exclusieve ervaring niet missen, meld je dan snel aan bij de officiële Husqvarna Motorcycles dealer!  Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. vol=vol!)

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?