Online bestellen voorkomt wachtrij voor kassa Mega MotorTreffen

Nog een paar dagen en dan begint het Promotor Mega MotorTreffen in de Expo Haarlemmermeer, nabij Schiphol. De kaartverkoop verloopt voorspoedig en gelet op alle reacties op social media verwachten wij drukte voor de kassa. Maar dat kun je voorkomen door je kaartje online te bestellen.

Het Promotor Mega MotorTreffen overtreft toch wel in alles de editie van 2017. Er staan meer motoren voor je klaar om mee te proefrijden. Het Foodtruck Festival belooft beter eten voor schappelijke prijzen, de Mega Motor Music Jam is nu al een succes, er zijn meer marktkramen, vertier en zalige herrie. En de Club Ride-in wordt hartverwarmend.

Wat we niet weten: wat doet het weer en hoeveel bezoekers komen er naar het Promotor Mega MotorTreffen. Aan het weer kunnen we niets doen, maar wat we wel weten is dat het motortreffen al veel motorrijders aanspreekt.

Om lange wachttijden voor de kassa’s te voorkomen, raden we je aan je toegangskaartje tot het Promotor Mega MotorTreffen online te bestellen.

BESTEL HIER JE TICKET

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.