13 C
Nederland
maandag 27 juni 2022

Online bestellen voorkomt wachtrij voor kassa Mega MotorTreffen

Nog een paar dagen en dan begint het Promotor Mega MotorTreffen in de Expo Haarlemmermeer, nabij Schiphol. De kaartverkoop verloopt voorspoedig en gelet op alle reacties op social media verwachten wij drukte voor de kassa. Maar dat kun je voorkomen door je kaartje online te bestellen.

Het Promotor Mega MotorTreffen overtreft toch wel in alles de editie van 2017. Er staan meer motoren voor je klaar om mee te proefrijden. Het Foodtruck Festival belooft beter eten voor schappelijke prijzen, de Mega Motor Music Jam is nu al een succes, er zijn meer marktkramen, vertier en zalige herrie. En de Club Ride-in wordt hartverwarmend.

Wat we niet weten: wat doet het weer en hoeveel bezoekers komen er naar het Promotor Mega MotorTreffen. Aan het weer kunnen we niets doen, maar wat we wel weten is dat het motortreffen al veel motorrijders aanspreekt.

Om lange wachttijden voor de kassa’s te voorkomen, raden we je aan je toegangskaartje tot het Promotor Mega MotorTreffen online te bestellen.

BESTEL HIER JE TICKET

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen