donderdag 28 maart 2024

Betrouwbare spionagefoto’s

Met dank aan een zeer betrouwbare bron binnen het Piaggio-concern kunnen wij jullie deze twee gave modellen nu al laten zien. Welkom, Moto Guzzi California 1400 (foto boven) en Aprilia Caponord. Twee namen uit het verleden die eindelijk hun langverwachte comeback maken. Heel veel weten we er verder niet van, maar we zien wel twee op en top vernieuwde modellen met enkele leuke vernieuwingen.

De Caponord betreedt zichtbaar het gebaande pad van de Ducati Multistrada en pretendeert met zijn 17 inch voorwiel en straatrubber dan ook van geen kant ook al te veel uit de voeten te willen kunnen in het onverhard. De Guzzi is op eerste gezicht meer een van een fris uiterlijk voorziene motor in California jasje, maar als je beter kijkt zie je dat er meer aan de hand is. Vroege geruchten over waterkoeling worden duidelijk de kop ingedrukt, maar verder zien we wel een erg forse oliekoeler, luxe vering en remmen en zeer aparte ‘spaak’ velgen.

Meer is nog niet duidelijk. Wel weten we honderd procent zeker dat we hier graag meer van willen zien!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen