dinsdag 18 juni 2024

Bigtwin Outdoor: speciale Bigtwin Custom & Cruiser Area tijdens RIDERS Festival

RIDERS Festival verwelkomt alle motorrijders. Of je nu net rijdt of al jaren ervaring en tig kilometers onder de banden hebt. Ook als je (nog) niet motorrijdt, ben je van harte welkom. En dat geldt uiteraard ook voor alle typen motoren. Van nieuw tot oud, van tourer tot racer, van klein tot groot.

Toch hebben we een verrassing voor alle custombike- en cruiserrijders. Omdat RIDERS Festival ook mogelijk wordt gemaakt door Bigtwin Custombike Magazine, richten we een speciale parkeerplaats in voor deze motoren.

Bigtwin is in Europa een gevestigde naam in de custombikescene. Naast het magazine, zal ook het indoor evenement Bigtwin Bikeshow & Expo voor velen niet onbekend zijn. En dit jaar heb jij kans om de primeur bij te wonen tijdens RIDERS Festival: voor het eerst Bigtwin Outdoor!

LINE-UP BEKEND: THE FORTUNATE SONS KOMEN NAAR HET RIDERS FESTIVAL 2024

Een bijeenkomst van cruisers en custombikes in de frisse buitenlucht, op een zachte zomerdag. Als dat geen reden voor een ritje is, dan weten wij het ook niet meer.

Rij jij een cruiser of een custombike? Dan mag je bij binnenkomst op het voorterrein van RIDERS Festival de Bigtwin Custom & Cruiser Area oprijden. Op deze afgesloten parkeerplaats mag je een plek kiezen om jouw motor neer te zetten. Hier verzamelen zich gedurende de dag (of het hele weekend, want je bent ook twee dagen welkom!) honderden motoren. Dat is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens een geweldig spektakel voor mede-motorrijders en bezoekers van RIDERS Festival.

Omringd door foodtrucks, barretjes, standhouders en livemuziek verzorgd door een gerenommeerde liveband, wordt deze speciale parkeerplaats een heus feest met een authentieke sfeer.

Van alles te doen

Naast wegdromen en genieten van alle prachtige ‘big twins’, is er heel veel te doen en te beleven tijdens RIDERS Festival.

Vanaf de Bigtwin Custom & Cruiser Area loop je zo langs de RST SHOWARENA naar de Main Stage, waar je de hele dag door kunt genieten van bekende tributebands en vette shows, verzorgd door FMX4EVER.

Wil je er alvast zeker van zijn dat je toegang hebt tot het evenement? Op 1 of 2 juni, of gewoon het gehele weekend?! Scoor dan nu alvast hier je kaartjes.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen