Biker Parade naar het Salon vol

Morgen staat dé Belgische motorafspraak, natuurlijk beter bekend als de Biker Parade, op het programma. Deze bijzondere toerrit start om 14.00 uur in het Jubelpark te Brussel. Niet geheel toevallig want daar vond 111 jaar geleden het allereerste Salon, de Belgische variant van de Auto- en MotorRAI, plaats.

Onder politie-escorte zullen alle motorrijders in een lange stoet naar het Salon rijden. Er waren liefst 500 plaatsen beschikbaar maar deze zijn inmiddels allemaal vergeven. Niet heel vreemd want deelnemers wacht bij aankomst een gratis overdekte parkeerplaats én gratis toegang. Klinkt dat even Nederlands…

Natuurlijk kun je ook op eigen gelegenheid naar het Salon gaan. Alle informatie is te vinden op www.autosalon.be.

Foto: Kawasaki

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.