vrijdag 1 maart 2024

Bikers Inn in Ramsloh zoekt nieuwe eigenaar

Ooit de droom gehad een motorhotel of een motorkroeg te runnen. Dan is dit je kans. De Bikers Inn in Ramsloh is op zoek naar een opvolger. De inn ligt tussen Papenburg en Oldenburg. Het is niet de mooiste motorstreek van Duitsland, wel een van de leukste. Want dat zijn Ost-Friesen: leuk.

De huidige eigenaren Ela Meyer en Peter Valenta willen met pensioen en meer tijd doorbrengen met hun kleinkinderen. Ze runnen de Bikers Inn al 15 jaar met grote passie en vinden dat nu de tijd is gekomen om hun levenswerk over te dragen aan een ander.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Tim Kirchhoff van F&B Unternehmensberatung GmbH in Rastede, +49 (0) 4402/971277, t.kirchhoff@fb-unternehmensberatung.de

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen