Bikers Inn in Ramsloh zoekt nieuwe eigenaar

Ooit de droom gehad een motorhotel of een motorkroeg te runnen. Dan is dit je kans. De Bikers Inn in Ramsloh is op zoek naar een opvolger. De inn ligt tussen Papenburg en Oldenburg. Het is niet de mooiste motorstreek van Duitsland, wel een van de leukste. Want dat zijn Ost-Friesen: leuk.

De huidige eigenaren Ela Meyer en Peter Valenta willen met pensioen en meer tijd doorbrengen met hun kleinkinderen. Ze runnen de Bikers Inn al 15 jaar met grote passie en vinden dat nu de tijd is gekomen om hun levenswerk over te dragen aan een ander.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Tim Kirchhoff van F&B Unternehmensberatung GmbH in Rastede, +49 (0) 4402/971277, t.kirchhoff@fb-unternehmensberatung.de

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.