13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Blom Motoren Leusden ‘Beste Triumph Dealer’ 2018

Jaarlijks zijn er wereldwijd bij Triumph prijzen te vergeven binnen de nationale dealerorganisaties. Zo ook voor Nederland op basis van de zogenaamde Dealer Brand Score. Factoren als : verkoop aantallen, klanttevredenheid, het behalen van de omzet doelstellingen en de toepassing van algemene standaards binnen de z.g. Brand Retail Standards bepalen de eindscore. Voor 2018 was het dit keer: Blom Motoren Leusden. Sinds 4 jaar bestaat de prijs voor Best Dealer Brand Score en inmiddels is het voor Blom Leusden alweer de tweede keer dat zij de prestigieuze prijs winnen.

Cees de Rooij, general manager Triumph Motorcycles Benelux, is verheugd de prijs wederom aan Blom Leusden aan te kunnen bieden. “Sinds 2 jaar is Blom Motoren Leusden een Triumph World Black Store en één van de paradepaardjes op het gebied van onze exclusieve retailformule. Blom Motoren Leusden laat de unieke en juiste combinatie van klanttevredenheid, aantallen en omzet zien.”

Tijdens de Global Dealer Conference in London (oktober 2018) werd de prijs al overhandigd door Triumph Motorcycles CEO, Nick Bloor en CCO, Paul Stroud.

Hans Blom is blij dat de award nu eindelijk aan de muur hangt.”Aan onze service, kwaliteit en aanpak zal niets veranderen. Het is alleen wel leuk dat onze klanten het nu ook kunnen zien in de vorm van deze fysieke award aan de muur bij binnenkomst. Ik ben heel trots op het gehele team dat we wederom in de prijzen zijn gevallen. Een echte waardering voor ons werk en inzet.”

Meer info over Blom Motoren? Klik hier.

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen