BMW komt met primeur naar MOTORbeurs Utrecht!


BMW Motorrad was het afgelopen jaar, mede dankzij de introductie van vijf nieuwe modellen, voor het tiende jaar op rij marktleider in Nederland. Om ook in 2020 die positie te behouden, introduceert BMW dit jaar wederom nieuwe modellen.

Zoals de F900R. Met een nieuw frame, achterbrug, motorblok, wielen, vering, remmen en ga maar door. Precies, geen onderdeel is hetzelfde. Eddie reed er al mee zoals je in onderstaande film prima kunt zien.

Maar het wordt nog veel mooier!

Ter ere van 10 jaar marktleiderschap heeft BMW Motorrad Nederland een unieke samenwerking opgezet met TW Steel en Arjan van den Boom van Ironwood Custom Motorcycles – de bekendste custom bike builder van Nederland. Het resultaat wordt op donderdag 20 februari om 11:00 uur op de BMW Motorrad stand onthult.

De 36e editie van de MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 20 tot en met 23 februari in de Jaarbeurs Utrecht. BMW Motorrad is te vinden op stand 7.C098

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?