maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

BOS Exhausts lanceert de custom BMW BOS NineT!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Voor een van de grootse motorbeurzen, de EICMA show in Milaan, heeft BOS Exhausts samen met Van Harten Amersfoort een unieke motor ontworpen. Deze motor is getuned met een one-of-a-kind uitlaat systeem ontwikkeld door BOS Exhausts en afgemaakt met een strak design dat is ontwikkeld door Gertjan van het Van Harten Performance team. Door het EURO 4 gekwalificeerde uitlaat systeem straalt deze motor niet alleen op motorbeurzen maar ook op de weg! 

Kijk voor meer informatie op www.BOSExhausts.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen