BOS Exhausts lanceert de custom BMW BOS NineT!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Voor een van de grootse motorbeurzen, de EICMA show in Milaan, heeft BOS Exhausts samen met Van Harten Amersfoort een unieke motor ontworpen. Deze motor is getuned met een one-of-a-kind uitlaat systeem ontwikkeld door BOS Exhausts en afgemaakt met een strak design dat is ontwikkeld door Gertjan van het Van Harten Performance team. Door het EURO 4 gekwalificeerde uitlaat systeem straalt deze motor niet alleen op motorbeurzen maar ook op de weg! 

Kijk voor meer informatie op www.BOSExhausts.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?