zaterdag 18 mei 2024

CFMOTO neemt een groter belang in PIERER Mobility AG (KTM)

PIERER Mobility en CFMOTO versterken hun samenwerking op het gebied van productstrategie, ontwikkeling en industrialisatie.

Als teken van de verdieping van de samenwerking, heeft CFMOTO zijn aandeel in het beursgenoteerde PIERER Mobility AG verhoogd naar twee procent.

In januari 2023 nam KTM de distributie van CFMOTO-motorfietsen over in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Groot-Brittannië. De groep benut haar uitstekende verkooporganisatie in deze markten. De productiecapaciteit zal worden verhoogd van de huidige 50.000 naar 100.000 eenheden.

Hubert Trunkenpolz – Lid van de Raad van Bestuur van PIERER Mobility “PIERER Mobility en CFMOTO zijn al bijna tien jaar partners. CFMOTO is onze productie- en verkooppartner voor KTM-motorfietsen in China en in de afgelopen jaren heeft het zijn capaciteiten en toeleveringsketen uitgebreid om aan deze behoefte te voldoen. We werken goed samen. We kennen de Lai-familie als de meerderheidsaandeelhouder van CFMOTO al meer dan tien jaar. De intensivering van de joint venture en de samenwerking op het gebied van productstrategie, productontwikkeling, industrialisatie en verkoop is een verdere ontwikkeling van onze consistente samenwerking en een verdere stap om de groeiende marktvraag in China en de Aziatische regio, evenals wereldwijd, beter te kunnen bedienen.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen