maandag 28 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

CFMoto NK-C22 vanaf ‘ergens 2023’ in productie

CFMoto presenteerde in Milaan de NK-C22 concept. Er is al aangekondigd dat de motorfiets ook in serieproductie zal gaan. De productieklare versie wordt naar verwachting ergens in 2023 onthuld.

De motor wordt omschreven als een kruising tussen een 800MT en een Moto3-machine. De livery is geïnspireerd op de Moto3-race motor. Ook de ergonomie, banden en andere onderdelen gaan meer in de richting van sportiviteit.

De remmen zijn van J.Juan, de uitlaat van SC Project en er is een enkelzijdige achterbrug met een half open disc-wiel gemonteerd.  Wat er in serieproductie komt, is nog open.

Brough Superior en Aston Martin onthullen AMB 001

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen