Classic Moments-kalender 2017

De oude hangt voorlopig nog even, maar het blijft een jaarlijks terugkerend feest alvast in de nieuwe Classic Moments-kalender te kijken. 2017 is een jubileumjaar voor de kalender en daarom is hij dit keer in kleur uitgevoerd. Op dertien (inclusief cover) prachtige platen zie je motoren als de MV Agusta 500, John Player Norton 750, Suzuki 500, Yamaha 350 en Benelli 250 met namen als Mike Hailwood, Giacomo Agostini, Angel Nieto en Hans-Georg Anscheidt op circuits als Spa-Francorchapms, Monza, Isle of Man en Hockenheim. Een lust voor het oog en iedere plaat heeft achterop de kalender een zeer informatief stukje begeleidende tekst.

Prijs van de kalender is € 28,-, exclusief verzendkosten.

Informatie: www.classicgp.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?