Cursusseizoen KNMV start in maart

Op zaterdag 17 maart 2012 gaat het cursusseizoen van KNMV rijopleidingen weer van start. Goed nieuws is dat de cursusprijzen gelijk blijven aan die van 2011. De namen van de rijopleidingen zijn wel iets gewijzigd ten opzichte van afgelopen seizoen. Zo gaan de VRO-1, VRO-2 en VRO-3 voortaan door het leven als VRO, VRO plus en VRO sportief. Inhoudelijk verandert er echter niets aan de rijopleidingen. Op www.knmv.nl/rijopleidingen/cursusaanbod staat alle informatie en het complete cursusaanbod.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.