maandag 27 mei 2024

David Coulthard en Red Bull Formule 1 naar JACK’S Racing Day op TT-circuit

You’re Welcome! Bezoekers van JACK’S Racing Day op het TT Circuit Assen genieten GRATIS van Formule 1 tijdens de ‘Red Bull Showrun’ verzorgd door Oracle Red Bull Racing en 13-voudig Grand Prix-winnaar David Coulthard. 

Het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa vindt deze zomer plaats van 5 tot en met 7 augustus. Met het GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar via JACK’s Casino & Sports, Ford, LKQ en jacksracingday.nl kunnen fans op zaterdag 6 of zondag 7 augustus genieten van races en demonstraties vanaf de beroemde TT-tribunes.

De ultieme motorrij-playlist volgens Motor.NL

David Coulthard

13-voudig Grand Prix-winnaar David Coulthard is één van de bekendste Formule 1-coureurs ter wereld; niet in de laatste plaats door zijn huidige rol als analist bij Viaplay en zijn legendarische Formule 1-demonstraties met Oracle Red Bull Racing op de meest bijzondere locaties. De Schot tekende onder meer voor een F1-demonstratie bovenop het iconische Burj al Arab hotel in Dubai, voor een rit door de Lincoln tunnel in New York én… bijna 10 jaar geleden denderde ‘DC’ al eens in een Formule 1-bolide langs de vaart in ‘Motor city’ Assen. Coulthard komt zowel op zaterdag als op zondag in actie met de RB7, de kampioenschapswinnende F1-bolide met de meer dan 750 pk sterke V8 onder de kap.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen