De Louis nieuwsbrief is de kortste weg naar koopjes

De wekelijkse nieuwsbrief heeft voor louis.nl een duidelijke functie. Europa’s grootste postorderbedrijf voor motorkleding en -accessoires (500 merken, 55.000 artikelen!!) wil ervoor zorgen dat trouwe klanten als eerste over de nieuwste koopjes worden geïnformeerd! Omdat “zolang de voorraad strekt” heel snel kan veranderen in “helaas uitverkocht.”

Maar natuurlijk is er ook veel andere informatie, snel en gratis: alle nieuwe producten, alle aanbiedingen en kortingsacties, tips over motoren, etc. Schrijf je nu (hier) in, zodat je gegarandeerd niks hoeft te missen. Bovendien doet iedereen die de nieuwsbrief ontvangt automatisch mee aan de grote winactie. En met prijzen van in totaal meer dan € 20.000 moet je echt niet aarzelen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?