maandag 27 maart 2023

De Meije in weekenden afgesloten voor motorrijders

Motorrijden is een heerlijke en veilige manier om even te ontsnappen uit de thuisisolatie. Maar op sommige plekken is het net even te druk. Daarom is De Meije in Bodegraven, een geweldige weg voor een toerrit, in de weekenden afgesloten voor motorrijders.

Volgens de gemeente Bodegraven-Reeuwijk hinderen grote groepen motorrijders het overige verkeer op de smalle rijbaan. Om te voorkomen dat fietsers en voetgangers in het gedrang komen en onveilige situaties ontstaan, is met het oog op de geldende coronamaatregelen besloten De Meije in de weekenden voorlopig af te sluiten voor motorrijders.

De afsluiting van De Meije in Bodegraven geldt tot nader orde van zaterdagochtend 9.00 uur tot zondagavond 20.00 uur. Ook op Koningsdag (maandag 27 april) blijft de weg van 9.00 uur tot 18.00 uur gesloten, uiteraard met uitzondering van aanwonenden. Het inrijdverbod staat aangegeven met borden en er zijn verkeersregelaars ter plaatse om aanwijzingen te geven. In geval van overtreding worden direct boetes uitgedeeld, waarschuwt de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image