De Meije in weekenden afgesloten voor motorrijders

Motorrijden is een heerlijke en veilige manier om even te ontsnappen uit de thuisisolatie. Maar op sommige plekken is het net even te druk. Daarom is De Meije in Bodegraven, een geweldige weg voor een toerrit, in de weekenden afgesloten voor motorrijders.

Volgens de gemeente Bodegraven-Reeuwijk hinderen grote groepen motorrijders het overige verkeer op de smalle rijbaan. Om te voorkomen dat fietsers en voetgangers in het gedrang komen en onveilige situaties ontstaan, is met het oog op de geldende coronamaatregelen besloten De Meije in de weekenden voorlopig af te sluiten voor motorrijders.

De afsluiting van De Meije in Bodegraven geldt tot nader orde van zaterdagochtend 9.00 uur tot zondagavond 20.00 uur. Ook op Koningsdag (maandag 27 april) blijft de weg van 9.00 uur tot 18.00 uur gesloten, uiteraard met uitzondering van aanwonenden. Het inrijdverbod staat aangegeven met borden en er zijn verkeersregelaars ter plaatse om aanwijzingen te geven. In geval van overtreding worden direct boetes uitgedeeld, waarschuwt de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?