Dé Noordelijke Motorbeurs 2013

Eind deze maand zal in de Martiniplaza te Groningen voor de achttiende keer Dé Noordelijke Motorbeurs worden gehouden. Oorspronkelijk was het evenement bedoeld voor de noordelijke provincies maar het is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste motorbeurzen van Nederland met ook veel buitenlandse bezoekers.

De openingstijden zijn vrijdag 18 januari 2013 van 18.00 tot 22.00 uur en zaterdag 19 en zondag 20 januari van 10.00 tot 18.00 uur. Volwassenen betalen twaalf euro terwijl 65-plussers en kinderen tussen 8 en 12 maar zes euro af hoeven te rekenen om binnen te komen. Nog jongere kinderen mogen zelfs voor niets naar binnen.

Meer informatie: www.denoordelijkemotorbeurs.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.