13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

De vijf best gelezen artikelen van afgelopen week! (33)

Wat zijn de best gelezen artikelen op www.motor.nl van deze week? Motor.nl wordt elke week overspoeld met motornieuws, motortests, motorvideo’s en mooie verhalen. Er komt van alles voorbij. Door de vele artikelen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor jou op een rij gezet.

TankTasTocht #5

1.TTT5: Grenzeloos Toeren – 7-8 september

TankTasTocht #5 heeft nog veel meer verrassingen in petto. We rijden van De Maasduinen naar de Rijn en dan weer omhoog, de stuwwal op bij Groesbeek, om te eindigen in het coulisselandschap bij Dinxperlo in de Achterhoek.

Lees hier het artikel

 

Morbidelli museum sluit deuren2.Morbidelli museum sluit deuren

Lees hier het artikel

 

EICMA vooruitblik3.EICMA vooruitblik deel 1

Als augustus op zijn eind loopt, wordt de nieuwsstroom weer onrustig. De geruchtenmolen stuitert haast tegen de toerenbegrenzer. Wij blikken vast vooruit naar begin november. Dan ontkracht of bevestigt de EICMA in alle geruchten.

Lees hier het artikel

 

Motorrijden in de hitte4. 5 tips voor rijden in de hitte – deel 1

Het kon niet uitblijven. Door de terugkerende warmte in Nederland wederom een top 5 notering voor motorrijden in de hitte.

Lees hier het artikel

 

 

politiemotor5.De vijf best gelezen artikelen van afgelopen week! (32)

De vijf best gelezen artikelen van afgelopen week (32) staat deze week zelf in de top vijf! Heb jij de top 5 van afgelopen week al gelezen?

Lees hier het artikel

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen