De Zilveren Naald motorkledingreparatie gaat verhuizen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Na 10 jaar te zijn gevestigd aan de Zandstraat 137 te Veenendaal zijn wij uit ons pand gegroeid. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een pand waar we de komende jaren mee vooruit kunnen en waar wij onze service en diensten kunnen uitbreiden.

Daar zijn we momenteel mee bezig, er zitten nieuwe ontwikkelingen aan te komen. Binnenkort kunnen we u hier meer over vertellen. Wilt u over deze ontwikkelingen op de hoogte blijven, dan kan dat via onze Facebookpagina: Motorkledingreparatie De Zilveren Naald Veenendaal of via onze Instagrampagina: de_zilveren_naald.

Maar uiteraard komt alle informatie ook op onze website: www.dezilverennaald.nl of www.motorkledingreparatie.com.

Dit houdt in dat wij in week 39, van dinsdag 26 september t/m zaterdag 30 september gesloten zijn om te verhuizen. T/m zaterdag 23 september kunt u gebrachte kleding die klaar zijn nog op de Zandstraat ophalen of uiteraard kleding brengen. Uw kleding verhuisd automatisch mee naar onze nieuwe locatie.

Op dinsdag 3 oktober 2017 zijn wij weer geopend op ons nieuwe adres. Dit is Gildetrom 1 (industrieterrein “de Factorij”) te Veenendaal.

Er komt dan ook een wijziging in onze openingstijden, per 3 oktober zijn wij tussen de middag niet meer gesloten en kunt u ook bij ons terecht.

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 0.900 uur – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 uur – 12.30 uur

Ons telefoonnummer blijft hetzelfde.

Vanwege onze aankomende verhuizing hebben wij in de hele maand oktober een actie, u ontvangt dan 10% korting op uw reparatie/verandering.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?