dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Demo van RIDE, morgen online

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Koch Media Benelux en Milestone s.r.l., wereldmarktleider op het gebied van de ontwikkeling van motorracegames, kondigen vandaag aan dat vanaf morgen de DEMO beschikbaar is voor RIDE, de eerste exclusieve IP – speelbaar vanaf 27 maart 2015 – op de Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft, Xbox One, Windows-pc, Steam, en PlayStation®3 PlayStation®4.

De inhoud van de demo zijn onder andere:
• Quick Race Mode
• 1  Track (Sierra Nevada)
• 1 Heavyweight Naked bike
• 1 Superbike
• 1 Supersport bike

Plus, enkele aanpassing mogelijkheden zijn ook beschikbaar voor de spelers. Ontdek een deel van de oneindige mogelijkheden van de RIDE Customization opties.

Over RIDE:
Milestone’s ontwikkelingsstudio’s in Italië zijn teruggekeerd naar de tekentafel en breken alle regels om een scala aan nieuwe ideeën te introduceren binnen de virtuele racewereld met hun allereerste eigen IP. RIDE biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren te ervaren binnen 4 verschillende categorieën – Superbikes, Supersports, Naked, en Historical Bikes – en neemt hen op volle toeren mee naar een grote verscheidenheid aan stads-, land-, en historische circuits van over de hele wereld van het motorracen. RIDE bevat ongekende mogelijkheden voor het personaliseren van voertuigen en rijders, waarmee spelers een groot scala aan opties hebben waarmee de gameplay lang fris en spannend blijft. RIDE is een ervaring die zowel spelers als rijders meeneemt op de lange weg van de ware motorrijder.

RIDE is momenteel in ontwikkeling bij Milestone in Italië, en is 27 maart 2015 verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360, Windows PC, PlayStation®3 en PlayStation®4.

Volg RIDE:
Officiële website: http://www.ridevideogame.com
Facebook: http://www.facebook.com/ridegame
YouTube: http://www.youtube.com/ridevideogame
Neem deel in het gesprek: #ridevideogame

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen