Doe mee aan de BMW-Boxer lezerstest!

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN!!

Altijd al eens op een BMW-Boxer willen rijden? Dan heb je nu de kans! Op vrijdag 20 september vindt in Hilversum onze BMW-lezerstest plaats, waarbij je de hele dag kunt proefrijden op de nieuwe R-modellen van BMW. De test duurt de hele dag en is bedoeld om je mening over de GS, GS Adventure, RT, R en RS vast te leggen in tekst en beeld en op video. De lunch betalen wij, dus is het enige wat jij moet doen je motorpak meenemen en goede zin!

Aanmelden voor de BMW-Boxer lezerstest kan via onderstaand formulier:

 

Geen velden gevonden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?