13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Drukste World Ducati Week ooit

Vanaf 1998 kleurt het Misano World Circuit om het jaar rood. Dan komen duizenden Ducatistinaar het circuit in het noorden van Toscane.

De liefde voor de motoren uit Borgo Panigale reikt ver. Van over de hele wereld vertrokken Ducatisti richting Misano, om daar een week lang hun rode Baäl uit Bologna te vereren. 92.000 motorrijders werden er geteld. Het was de drukstbezochte Word Ducati Week ooit. En Ducati-baas Claudio Domincali liet zich deze desmodromische orgie zeker welgevallen. Overigens viel de 10e editie van de WDW tegelijk met het 25 jarig jubileum van de Ducati Monster.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen