woensdag 19 juni 2024

Ducati en Bulgari brengen Limited Edition horloge

Twee van Italië’s meest iconische merken in de motor- en luxury industrie, Ducati en Bulgari, hebben hun krachten gebundeld om een speciaal product uit te brengen, exclusief voor de veeleisende Ducatista die ook een onberispelijke smaak in horloges heeft. De twee merken zijn trots op hun unieke stijl en rijke geschiedenis, en zijn zeer gepassioneerd over hun werk.

De Bulgari Aluminum Ducati Special Edition is het resultaat van de samenwerking, een prachtig sporthorloge vervaardigd in een gelimiteerde oplage van 1.000 stuks (prijs zo’n 5.000 euro) om de associatie van het juweliershuis met de Italiaanse motorfabrikant te herdenken. Het uurwerk vertegenwoordigt uitmuntendheid, prestaties en enthousiasme in één pakket. De chronograaf heeft een opvallende Ducati-rode wijzerplaat met drie subdials geïnspireerd door Ducati-toerenteller graphics: zwarte achtergrond, witte indexen, en rode bol. De uurmarkeringen verwijzen ook naar het race-geïnspireerde ontwerp van de Italiaanse motorfietsfabrikant.

Het horloge heeft een 40 mm diameter aluminium kast met een zwart rubberen lunette en band, terwijl de kroon en chrono pushers van titanium zijn. Het polshorloge is waterbestendig tot 100 meter, en de tiende van een seconde precisie wordt gegarandeerd door het mechanische automatische BVL 130-uurwerk, dat klopt met 28.800 trillingen per uur. Om de originaliteit van dit limited edition-horloge te benadrukken, is de achterkant van de titanium kast gegraveerd met het Ducati-merk en productienummer, die is voorzien van een anti-slijtage DLC coating. Het horloge wordt geleverd in een aangepaste geanodiseerde aluminium behuizing met een rubberen binnenkant en een soft touch oppervlak dat de Ducati en Bulgari logo’s draagt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen